2018 menu, forårsudgave

Click for menu in english.

 

3-retters sæsonmenu

Forret
Stegt torsk på crouton med sauteret sommerkål og musligesauce med karry

Hovedret
Braiseret okseskank med gulerod og selleri, hertil sauce diable, syltet brøndkarse og smørmos

Dessert
Hvid chokoladecreme med jordbær, saltet karamel, lakrids og marengs

 Kr. 365,-

 

+ Tilkøb af oste på menuen

Kr. 75,-

 

 -- | --

 

Udvalg af diverse salte og sprøde snacks
med urtemayonnaise

Kr. 98,-

 

Tartelet med jomfruhummer,
nye danske løg, asparges og sauce velouté

Kr. 179,-

 

Hvide asparges
med sauce mousseline og håndpillede Skagenrejer

Kr. 149,-

 

Letrøget majskylling
med karamelliseret løg, syltede svampe og stegte kyllingehjerter i bouillon

Kr. 159,-

 

Stegt dansk oksefilet
med grillet sommergrønt, sauce bordelaise og ramsløg

Kr. 199,-

 

Rørt oksetatar

med urter, salat og hjemmelavet pommes frites

Forret Kr. 165,-
Hovedret Kr. 185,-

 

Stegt pighvar
med fennikelsalat, grøn æble, citroncreme og stegt brød

Kr. 189,-

 

Hjemmelavet pommes frites
med urte aioli

Kr. 45,-

 

 -- | --

 

Havtorn tærte
med chokolade og marengs

Kr. 89,-

 

Danske rabarber
med creme af biodynamisk hømælk, hvid chokolade og lakridsis

Kr. 99,-

 

Mazarin
med hindbær, karamel og frisk sorbet

Kr. 89,-

 

Pizza

Serrano, mozzarella

san marzano tomater og basilikum

Kr. 105,-

 

Kylling og hvidløg

Kr. 105,-

 

Pepperoni og champignon

Kr. 105,-

 

Grillede artiskokker

Kr. 95,-